BarMar's Kitchen

verse bospaddestoelensoep

IMG_20160402_182024

Benodigdheden:
Pakje bospaddestoelenmix
125ml verse slagroom
2 sjalotten
2 groentenbouillonblokjes
Peper/zout
Olijfolie
Peterselie
Truffelolie

Bereidingswijze:
1. Snijd de sjalotten fijn en bak samen met paddestoelenmix ongeveer 3 min bruin
2. Los 2 bouillonblokjes in 1 liter kokend water
3. Haal 1/3 van paddestoelenmix uit de pan
4. Voeg de slagroom en de bouillon aan de sjalotten en paddestoelenmix toe en ongeveer 10 min zachtjes laten koken.
5. Pureer de soep met een staafmixer
6. Voeg de overige paddestoelenmix toe en breng op smaak met peper en zout.

Voeg evt voor serveren van de soep enkele druppels Truffelolie toe en garneer met fijngehakte peterselie

Eet Smakelijk!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *