BarMar's Kitchen

Tijd voor BBQ??- Rustieke Aardappelsalade

Bij een BBQ hoort ook altijd een aardappelsalade vinden wij.
Het lekkerst is als je hem helemaal zelf maakt.

Van ons gewonnen Willem & Dreespakket hadden we nog lekkere aardappelen die lekker in schil te eten zijn.
Dus kwam mooi van pas bij onze aardappelsalade

Benodigdheden:
* 1 kilo Roseval aardappeltjes
* 2 eetlepels zure room
* 2 eetlepels Mayonaise
* 1 theelepel mosterd
* Peper en zout
* Verse kruiden

Bereidingswijze:
1. Spoel de aardappels onder de kraan zodat zand er vanaf is
2. Kook de aardappels in een pan totdat ze beetgaar zijn en laat ze uitlekken en afgieten in een vergiet.
3. Onderhand kan je de dressing maken:
4. Meng voor de dressing de zure room, mayonaise en mosterd. Breng het op smaak met peper en zout.
5. Als de aardappels afgekoeld zijn sij je ze in eetbare stukken.
6. Doe de aardappels in een grote schaal en voeg beetje bij beetje de dressing toe.
7. Voeg als laatste de fijngesneden verse kruiden (nog lekkerder als je ze uit eigen kruidentuin hebt)

Variatie:
Er kunnen ook gebakken spekblokjes en ei toegevoegd worden om nog meer smaak te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *