BarMar's Kitchen

Spaghetti Carbonara met spinazie

Benodigdheden voor 4 personen:
* 300gr spaghetti (ik had verse uit koelvak)
* 300gr ontbijtspek
* 400gr verse spinazie
* 4 eieren
* 40gr Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:
* Kook de spaghetti al dente volgens recept op verpakking
* Bak de spekjes bruin in wokpan
* laat spinazie slinken in de pan bij de spekjes
* Klop de eieren los in een kom en voeg de geraspte kaas toe
* Zodra de spekjes bruin zijn, pan van vuur halen of vuur uitzetten.
* Neem een kopje kookvocht van de spaghetti zodra die klaar is.
* Giet de spaghetti af en voeg het bij de spekjes in de wokpan
* Voeg het eiermengsel toe aan de spaghetti en roer het goed door elkaar.
* Voeg kookvocht toe aan de spaghetti en door de warmte zal het eiermengsel veranderen in een romige saus

Nu is de spaghetti klaar om op te scheppen en voeg evt wat parmezaanse kaas toe voor meer smaak.

Bron: Uit Pauline’s Keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *