BarMar's Kitchen

Röstitaart met tomaat en mozzarella

Deze week is er bij ons Avond4Daagse, dus ’s avonds weinig tijd om te koken na werktijd.
Dus deze week bereid ik het eten al in de ochtend en is het ’s avonds een kwestie van opwarmen.

Vandaag staat er Röstitaart met gehakt, tomaat en mozzarella op het menu

13453419_1360413123973243_1454282914_o

Benodigdheden:
* 350 gr rundergehakt
* 500gr rösti
* 3 tomaten
* 2 mozzarella bolletjes
* gehaktkruiden

Bereidingswijze:
* Verwarm de oven voor op 180gr Hetelucht
* Rul het gehakt in een pan en voeg er gehaktkruiden door heen om smaak te geven
* Vet een ovenschaal in
* snij de tomaten en mozzarella bolletjes in kleine halve plakjes
* Zodra gehakt is aangebakken, kan het in de ovenschaal en bedek je de bodem
* Voeg de rösti toe en bedek alle gehakt
* Leg de tomaten dakpansgewijs op de rösti
* leg daarop de mozzarella en zorg er voor dat er per 2 plakjes tomaat een mozzarella tussen ligt
* Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak het in 25 minuten af.

Mocht je dit ’s ochtends klaarmaken kan je het ’s avonds opwarmen in de oven (zonder voorverwarmen) op 150gr hetelucht in 15 min of in de magnetron

Eet Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *